Monday, October 10, 2005

Cerita makanan dibulan puasa

Maafkan saya kalau saya menulis tentang makanan dibulan puasa yang mulia ini. Nama pun The Baker's Place dah tentulah kat sini orang cerita pasal makanan kan.. hehehe... tapi hari ni takde idea nak ceritalah. Nantilah kalau Kimchi saya dah terbukti menjadi nanti saya akan tampilkan pula resepi Kimchi. Nak tau apa itu Kimchi? Buat ler study dulu, search lah kat Yahoo ke Google ke.... ok.

No comments:

Post a Comment